Kinnitatud Marianne Poulsen

Sertifitseeritud Nutrition Advisor

Näkileib
Category_Nupopeedia>Retseptid Kaalu säilitamine Toitumine

Näkileib

Näkileib on Põhjamaade lemmik ja teatud tüüpi lamedad ja kuivad kreekerid. Näkileivad on rukkileivaga võrreldes kerge valik ja säilivad kaua värskena. Tee ise ja maitsevad veelgi maitsvamalt!

Teil on vaja: 70 g chia seemneid 350 ml vett 60 g linaseemneid 55 g seesamiseemneid 50 g kõrvitsaseemneid 50 g päevalilleseemneid 1 muna 1 tl. soola
kuidas kasutada: Seadke oma ahi 150 C° peale. Lisa chia seemned vee ja soolaga kaussi. Laske seemnetel umbes 20 minutit seista, kuni chia seemned on vee endasse imanud. Sega kaussi ülejäänud ained ning nõuded vala kleepuv tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, 30×30 cm. Aseta taigna peale teine ​​​​tükk küpsetuspaberit ja tasandage tainas kas taignarulliga või lihtsalt käte abil. Eemalda küpsetuspaberi pealmine tükk ja lõika tainas 25 tükki. u. 6×6 cm. Küpseta näkileiba ahjus 150 C° juures umbes 2 tundi. Lao näkileivad õhukindlas anumas, et need jääksid krõbedad. .
Tagasi blogi juurde