Veiselihavardad on alati selline maiuspala. Olenemata sellest, kas valmistate toas või grillite õues, näevad vardad lihtsalt pidulikud välja ja maitsevad maitsvalt. Nendega saate küpsetada põhimõtteliselt kõiki köögivilju. Valmistage mõnus salat või serveerige koos maisitõlvikuga. Võimalusi on lõputult! Siin on meie soovitus – loodetavasti naudite!
Teil on vaja: 450 g veisehakkliha (max 7%) 1 suur sibul 1 kimp peterselli 1-2 tšillipipart 2-3 suurt küüslaugukünt 1 spl. köömned 1 tl. soola ja pipart 2 spl. oliiviõli 2-3 punast sibulat Varustus: 8 puidust varrast kuidas kasutada: Haki sibul, tšilli ja petersell väikesteks tükkideks. Sega kokku veisehakkliha ja köögiviljad. Sega hulka hakitud küüslauk, köömned ning sool ja pipar. Vormi segust väikesed lihapallid. Kuumuta pannil õli ja prae lihapalle mõlema poolt umbes 5 minutit, kuni need saavad krõbeda kooriku. Koori ja tükelda punased sibulad parajateks tükkideks ning prae pannil kuldseks. Valmistaja vardad 3 lihapalli ja 2 sibulaviiluga.