Kinnitatud Marianne Poulsen

Sertifitseeritud Nutrition Advisor

Küpsetatud kõrvitsatükid
Category_Nupopeedia>Retseptid Kaalu säilitamine Kehakaalu säilitamine

Küpsetatud kõrvitsatükid

Kõrvits on suvikõrvitsate liik, mis kuulub Cucurbitaceae perekonda. Teaduslikult on kõrvits puuvili, kuna sisaldab seemneid. Toiteväärtuselt sarnaneb see aga rohkem köögiviljadele kui puuviljadele. Oma maitsev maitsega on kõrvits toitev ja paljude tervisega seotud eelistega: rikas A-vitamiini poolest, sisaldab antioksüdante, nagu alfa-karoteen, beetakaroteen ja beeta-krüptoksantiini. Need antioksüdandid võivad neutraliseerida vaba radikaale, mis võivad teie rakke kahjustada. Samuti on neis palju kaliumi , C-vitamiini ja kiudaineid. Kõrvitsad on meie arvates kaalulangetajasõbralikud toidud, mis tähendab, et need on väga madala kalorsusega, kuid siiski täis toitaineid.

Teil on vaja: 1 Hokkaido kõrvits 1 spl. oliiviõli Natuke meresoola Natuke tüümiani ja rosmariini Natuke värsket jahvatatud pipart
kuidas kasutada: Seadke ahi pöördõhuga 200 C° peale. Koori kõrvits ja lõika pooleks. Eemalda kõrvitsalt seemned ja lõika siis väiksemateks tükkideks. Pintselda õliga ning maitsesta soola, pipra ja vürtsidega. Küpseta ahjus umbes 20 minutit või kuni kõrvitsatükid on kuldpruunid.
Tagasi blogi juurde